X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

4x4 Life is officieel fabrieks dealer van de beroemde 
KINGONE STV-2000; TDS 9,5 , 12  en KDS 10 OUTBACK WINCH lieren.
Naast de  bekende TOP kwaliteit en hoge snelheid kenmerken de Kingone Outback Winch lieren zich door de zwarte coating en RVS tussenstangen.

De enige modulaire lier. Stel zelf uw lier en toebehoren samen!
Tevens leveren wij de budget lieren: Power Outback Lier


Australische praktijk lieren test: 
​winnaar KINGONE MAKO TDS verslaat gerenomeerde merken (o.a. Warn-Superwinch)


 Een goed onderhouden lier gaat vaak zeker zo lang mee als uw auto. Bezuinig dus niet bij de aanschaf en koop meteen een topkwaliteit en scherp geprijsde KINGONE OUTBACK WINCH TDS 9.5  of 12 of KDS 10.0 lier.
  • Onze KINGONE OUTBACK WINCH TDS 9.5 lieren zijn in Australië als beste getest.
  • Een pluspunt van de KINGONE OUTBACK WINCH TDS 9.5  of 12 is de buiten de trommel gelegen dubbel conische rem. Dit is een must bij gebruik van synthetisch liertouw.
  • De KINGONE OUTBACK WINCH KDS 10.0 is in basis gelijk aan de als beste geteste TDS lier, Heeft echter een rem in de trommel en daardoor een kortere bouwwijze. 
  • De KINGONE OUTBACK WINCH STV-2000 is een speciale compleet  geleverde sterke en lichte lier voor gebruik op o.a ATV - jagen - boottrailer  - materialen trailer
  • Onze budget lieren Power Outback Lier zijn leverbaar in de 12000 uitvoering met staalkabel en de PRO 12000 met synthetische kabelKefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.