nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Download algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene verkoopvoorwaarden van KEFPRO, Gadestraat 3, 6165 BV Geleen,tel.  046-2048620. KVK 14048006,
welke ook alle onze webshops van toepassing zijn.


1 Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van KEFPRO (Verhuur en verkoop). De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van KEFPRO (Verhuur en verkoop). Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar. U kunt dit ook downloaden als pdf.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. KEFPRO (Verhuur en verkoop) behoud zich het recht voor haar levering- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 KEFPRO (Verhuur en verkoop) garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. 

2 Betaling -  Levering -  Leverafspraak bagageboxen, daktenten, dakrekken e.d. (grootvolume)
2.1 Veilig en snel is betalen per iDEAL. Tegen een kleine meerprijs zijn er nog diverse andere betalingsmogelijkheden, en achteraf betalen tot € 250.00 is mogelijk met Billink. Verzenden onder rembours  is niet mogelijk is niet mogelijk.
2.2 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. 
2.3 De levertijd bedraagt in de meeste gevallen 1-3 dagen werkdagen na ontvangst van de betaling. Heeft U iets snel nodig? Informeer dan naar de voorraad en levertijd. Indien wij iets niet voorradig mochten hebben kan de levertijd oplopen naar 2-3 weken.  KEFPRO (Verhuur en verkoop) zal een leveringstermijn van maximaal 30 dagen overeenkomen. Wanneer de overeengekomen leveringstermijn om welke reden dan ook wordt overschreden dan heeft de koper het recht de overeenkomst te ontbinden en worden eventuele gedane betalingen binnen 14 dagen aan de koper terugbetaald.
2.4 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.5 Bij verzending dient een fysiek afleveradres opgegeven te worden. Onze transporteurs kunnen niet afleveren op een postbusnummer.
2.6 Voor het leveren van volumineuze goederen zoals dakkoffers, daktenten en luifels e.d. zal onze transporteur in principe geen leverafspraak maken, en doorgaans 1 werkdag na afhalen afleveren.( Levering alleen in NL en BE)
2.7 Indien een verpakking bij het aanbieden beschadigd is, kunt U deze zending weigeren en via de vervoerder retourneren. Indien U de zending accepteerd dient een zichtbare beschadiging meteen bij de vervoerder met een aantekening gemeld te worden. En tevens dient een ontvangen beschadigde verpakking binnen 24 uur per email bij KEFPRO gemeld te worden met 4 foto's van de beschadiging en 1 foto van het verzendetiket op de doos.
De ontvangen producten dienen meteen na ontvangst gecontroleerd te worden. Een beschadiging dient ook binnen 24 uur middels email en foto bij KEFPRO gemeld te worden. Anders vervalt claimrecht.

3 Prijzen
3.1 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
3.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van typ-, druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van typ-,  druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.3 Alle prijzen op de site zijn inclusief de geldige BTW 
3.4 Indien er bij een bestelling een cadeau gegeven wordt door KEFPRO (Verhuur en verkoop) dan is dit niet in te wisselen tegen korting of een geldbedrag.
3.5 Kortingsbonnen zijn alleen geldig indien deze ingedrukte of e-mail vorm persoonlijk aan U verstrekt zijn. Illegaal verkregen kortingen zullen door ons verwijderd worden uit de order, en maken de order rechtsongeldig KEFPRO (Verhuur en verkoop) is er dan niet aan gehouden om de klant in welke vorm van korting of dergelijke tegemoet te komen. De order wordt weer rechtsgeldig als de onterecht ingehouden korting alsnog door de koper voldaan wordt.
3.6 Levering in het buitenland op BTW nul tarief indien uw bedrijf een BTW nummer heeft. Dit is mogelijk onder bepaalde voorwaarden.
- Alleen bij een producten met een minimale netto verkoopprijs / order waarde exclusief bijkomende kosten van € 121.00 incl. 21 % BTW.
- Dit dient voor de bestelling aangevraagd te worden. Als bewijs eigenaar BTW nummer hebben wij een verklaring van eigendom BTW nummer nodig,
- Deze verklaring kunt u verkrijgen bij de Belastingdienst of Kamer van Koophandel.
- Na akkoord KEFPRO kunt U de order invoeren. KEFPRO zal daarna de BTW verleggen en een juiste factuur sturen. De BTW wordt alleen op de productwaarde in mindering gebracht.
- Dit alles dient te geschieden voor verzending. Achteraf mag dit niet gedaan worden.  Dit kan ook niet bij afhalen, alleen bij verzending.
- Er wordt geen BTW gecrediteerd. Het juiste factuur bedrag dient middels de BTW nul factuur door U betaald te worden.

4 Recht van retour / herroepingsrecht
4.1 Wanneer de door U ontvangen bestelling niet aan de overeenkomst beantwoordt zal KEFPRO (Verhuur en verkoop) het ontbrekende alsnog leveren, dan wel, naar zijn keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde product. Dan is de retour procedure dus niet van toepassing. Een manco of incomplete zending dient U binnen 2 werkdagen na ontvangst van de goederen schriftelijk te melden via de e-mail contact knop
Voor zover niet anders aangegeven, heeft u na ontvangst van de bestelling een wettelijke afkoelings periode van 14 dagen. Deze geeft U het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst binnen 14 dagen na ontvangst schriftelijk te ontbinden. Vervolgens heeft U daarna 14 dagen om de ongebruikte bestelling in de (liefst originele onbeschadigde) verpakking  te retourneren.(retourneren is op uw kosten en onder uw verantwoording) Wij adviseren om te versturen met handtekening voor ontvangst.
Het niet accepteren van bestelde goederen en daardoor retourneren van de bestelde producten wordt gezien als retourneren. Hierbij dient ook de retouraanvraag procedure gevolgd te worden zodat wij de betaling aan u kunnen crediteren. (Binnen 14 dagen na eerste aanbieding bij U)  
Tijdens de afkoelingsperiode mag u het product uitpakken en nakijken zoals u dat in een fysieke winkel zou doen.
Monteert of gebruikt u  het product zodanig dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zo zijn dat u minder geld voor het product terugkrijgt.

U kunt de goederen alleen retourneren als U VOORAF het retouraanvraag formulier invult en een reactie hierop van KEFPRO (verkoop en verhuur) heeft ontvangen.  De goederen dienen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakkinge geretourneerd te worden, zodat ze ook weer verkocht kunnen worden. (Verzendetiketten zijn wel toegestaan, ducttape is niet toegestaan)
De eventueel ontvangen betalingen (producten en de eventueel aan u berekende verzendkosten) zullen binnen maximaal 14 dagen na retour controle worden geretourneerd. 
4.2 Er bestaat geen aanspraak op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling geopend en/of niet in de originele verpakking wordt geretourneerd.

5 Privacy regeling -  Gegevensbeheer
5.1 Indien u een bestelling plaatst bij KEFPRO (Verhuur en verkoop), dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van KEFPRO (Verhuur en verkoop) KEFPRO (Verhuur en verkoop) houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en de AVG wetgeving van 25 Mei 2018 en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. 
5.2 KEFPRO (Verhuur en verkoop) respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.
5.3 KEFPRO (Verhuur en verkoop) maakt in sommige gevallen gebruik van een mailinglijst, waarvoor u akkoord heeft gegeven. Elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen. 
5.4 Zie ook onze aparte pagina "Privacy Verklaring"

6 Garantie
6.1 KEFPRO (Verhuur en verkoop) garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product.
6.2 De garantietermijn van KEFPRO (Verhuur en verkoop) komt overeen met de fabrieks garantietermijn. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan 1. nagelaten verzorging, of 2. opzettelijke beschadiging, of 3. onoplettendheid. KEFPRO (Verhuur en verkoop) zal ten alle tijden de garantie doorspelen naar de fabrikant en samen met de fabrikant zorgen voor een correcte oplossing mocht zich een garantie voordoen. In deze is KEFPRO (Verhuur en verkoop) dus de intermediair tussen de klant en de fabrikant.
6.3 Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door de fabrikant aangewezen service/reparatiediensten herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd. 
6.4 De koper is ten alle tijden veplicht de bijgeleverde handleiding goed te lezen en aanwijzigingen op te volgen. Ook dient de koper zich ervan te vergewissen dat hij conform de bijgeleverde documenten de juiste ondeerdelen heeft ontvangen en monteerd, welke geschikt zijn voor het eventuele specifieke vooertuig. Bij twijfel contact opnemen met KEFPRO (Verhuur en verkoop)
6.5 KEFPRO (Verhuur en verkoop) is nooit aansprakelijk voor schade of vervolgschade, opgekomen aan de zijde van de koper of derden, die verband houdt met de gekochte goederen.
6.6 Mocht er schade geclaimd worden bij KEFPRO (Verhuur en verkoop), dan zal de eventuele uitbetaling van een schadebedrag nooit hoger kunnen zijn als de aanschafprijs (exclusief portokosten) van de gekochte producten, of de huurprijs van de gehuurde goederen.
6.6 Garantie aanvragen? Zie ook onze aparte pagina "Retour-Garantie Aanvraag"

7. Klachten
7.1 Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info(at)kefpro(punt)eu  of nog liever via ons contactformulier. (ordernummer graag vermelden)
7.2 Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
7.3 Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

8 Offertes
8.1 Offertes zijn vrijblijvend, tenzij anders in de offerte is vermeld.
Levertijden zijn behouden tussentijdse verkopen
8.2 Bij aanvaarding van een vrijblijvende aanbieding door koper, behoudt KEFPRO (Verhuur en verkoop) zich het recht voor de aanbieding binnen de termijn van 5 werkdagen na ontvangst van die aanvaarding te herroepen of daarvan af te wijken.
8.3 Mondelinge toezeggingen verbinden KEFPRO (Verhuur en verkoop) slechts nadat deze uitdrukkelijk en schriftelijk zijn bevestigd. 
8.4 De klant is er zelf verantwoordelijk voor dat eventueel aan hem verstrekte gegevens door KEFPRO (Verhuur en Verkoop) gecontroleerd worden op juistheid.
U bent dus zelf verantwoordelijk voor het bestellen van de juiste artikelen en maten.
8.5 Klachtenregeling: Zie onze aparte pagina "Garantie - klachten"

9 Overeenkomst
9.1 Een overeenkomst tussen KEFPRO (Verhuur en verkoop) en een klant komt tot stand nadat een bestelling opdracht door KEFPRO (Verhuur en verkoop) op haalbaarheid is beoordeeld. De overeenkomst komt pas tot stand na een schriftelijke of digitale bevestiging door KEFPRO (Verhuur en verkoop) naar aanleiding van een gewijzigde status.
9.2 KEFPRO (Verhuur en verkoop) behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren of uitsluitend te accepteren onder de voorwaarde dat de verzending geschied onder rembours of na vooruitbetaling. 

10 Afbeeldingen en specificaties
10.1 Alle afbeeldingen; foto’s, tekeningen etc. en (technische) specificaties; o.a. gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren etc. op de internetsites van KEFPRO (Verhuur en verkoop) gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. 

11 Overmacht
11.1 KEFPRO (Verhuur en verkoop) is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.
11.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van KEFPRO (Verhuur en verkoop, alsmede van hulppersonen, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.
11.3 KEFPRO (Verhuur en verkoop) behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is KEFPRO (Verhuur en verkoop) gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

12.Schade aan gekochte en of vervoerde materialen tijdens gebruik
12.1 KEFPRO (Verhuur en verkoop) is nooit aansprakelijk voor schade of vervolgschade, opgekomen aan de zijde van de koper of derden, die verband houdt met de gekochte goederen.
Voor eventuele kosten en/of elke vorm van schade, waaronder ook te verstaan bedrijfsschade en/of persoonlij­ke ongevallen hoe ook ont­staan, welke aan de koper of derden worden toegebracht, draagt KEFPRO (Verhuur en verkoop) geen aansprake­lijkheid.
12.2 Indien de koper door welke omstandigheid dan ook geen gebruik kan maken van de gekochte materialen, of hiermee vervoerde materialen, draagt KEFPRO (Verhuur en verkoop) voor de daaruit voortvloeiende schade en kosten geen aansprakelijk­heid.
12.3 Mocht er schade geclaimd worden bij KEFPRO (Verhuur en verkoop), dan zal de eventuele uitbetaling van een schadebedrag nooit hoger kunnen zijn als de aanschafprijs (exclusief portokosten) van de gekochte producten, of de huurprijs van de gehuurde goederen.

13 Toepasselijk recht/bevoegde rechter
13.1 Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.
13.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen KEFPRO (Verhuur en verkoop) en koper, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Limburg kennis, tenzij KEFPRO (Verhuur en verkoop) er de voorkeur aan geeft het verschil aan de bevoegde rechter van de woonplaats van de koper te onderwerpen, en met uitzondering van die geschillen die behoren tot de competentie van de kantonrechter.

14 Toepasselijk recht/bevoegde rechter
14.1 Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.
14.2 Van geschillen, voortvloeiende uit een overeenkomst tussen KEFPRO (Verhuur en verkoop) en koper, welke niet in onderling overleg kunnen worden opgelost, neemt de bevoegde rechter binnen het arrondissement Limburg kennis, tenzij KEFPRO (Verhuur en verkoop) er de voorkeur aan geeft het verschil aan de bevoegde rechter van de woonplaats van de koper te onderwerpen, en met uitzondering van die geschillen die behoren tot de competentie van de kantonrechter.

 

Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.