X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...

Harpsluiting kopen

Harpsluitingen zijn ideaal om iets met elkaar te verbinden zoals lijnen en klapblokken. Je kunt ze ook gebruiken om linten en touwen met elkaar te verbinden. Je moet natuurlijk volledig kunnen vertrouwen op de harpsluiting die je gebruikt. Bij ons ben je aan het juiste adres om een stalen harpsluiting te kopen. Tegenwoordig worden echter wel steeds vaker kunststoffen Soft Shackles gebruikt vanwege het lagere gewicht en de veiligheid.
 

Waar moet je op letten bij een harpsluiting?

Als je een harpsluiting wilt kopen en gebruiken, moet je op verschillende dingen letten. Onjuist gebruik of het gebruik van de verkeerde materialen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Bij onze productomschrijvingen vind je alle belangrijke informatie die je moet weten. Zo is het belangrijk om te weten wat de breeksterkte en de gebruiksbelasting is van de harpsluiting. Ook moet je weten welk lier je in welke situatie moet gebruiken. Bij een lierkracht van bijvoorbeeld 4300 kilogram moet je hulpmiddelen, zoals een harpsluiting, kiezen die geschikt zijn voor 9 ton als breeksterkte. Gebruik je kinetische touwen? Dan kun je in plaats van metalen harpsluitingen beter soft shackels kopen. Naast een harpsluiting kun je bij ons ook terecht voor een lier verlenglint of een keerrol.
 

Harpsluitingen kopen bij 4x4life

Bij ons kun je terecht voor een stevige en betrouwbare harpsluiting. Onze harpsluiting van het type 3,25 ton is gemaakt en gesmeed van gegalvaniseerd staal. Dit staalsoort staat bekend om zijn stevigheid en is dan ook het perfecte materiaal voor onze topproducten. Uiteraard is de breeksterkte van de harpsluiting getest en deze is minimaal 19.500 kilo. De andere harpsluiting 4.75 ton is nog sterker en heeft een breeksterkte van minimaal 28.500. Wil je een harpsluiting kopen? Meestal  kunnen we deze dan de volgende werkdag al naar je opsturen.  Wil je meer weten over de harpsluiting? In onze webshop kun je nog meer details vinden.
 

Meer producten kopen bij 4x4 life

Behalve een harpsluiting verkopen wij nog meer producten voor het buitenleven. Neem daarom gerust een kijkje in de rest van onze webshop. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook terecht voor exterieur accessoires. Denk hierbij aan daktenten, luifels en bandenaccessoires. Wij verkopen ook opbergtassen die je makkelijk kunt meenemen op reis. Regelmatig hebben we interessante spullen in de uitverkoop tegen een mooie prijs, al verkopen we al onze producten, zoals de harpsluiting standaard tegen een mooie prijs. Op onze website vind je ook interessante ritten en kampeerevenementen wanneer je op zoek bent voor wat inspiratie voor jouw reis. Denk bijvoorbeeld aan Project Spielberg in Oostenrijk. Wij streven er altijd naar om de door jou bestelde producten binnen twee werkdagen te verzenden.