X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

In deze category kun je diverse schoppen vinden.


Weergave:


Bezig met laden...

Jouw perfecte schep kopen bij 4x4 life

Wij snappen het: 4x4 rijden is een onvergetelijke ervaring en af en toe een hele uitdaging. Zeker als je op trektocht gaat en je onderweg vast komt te staan. Op dat moment moet je het doen met wat jouw omgeving je te bieden heeft. Het enige wat je zelf kunt doen, is zo goed mogelijk voorbereid op pad gaan. Daar hoort de juiste uitrusting bij. Eén van die essentiële dingen die je moet doen voordat je op avontuur gaat, is een schep kopen.
 

Een schep kopen bij 4x4life

Wij verkopen scheppen die ideaal zijn om te gebruiken tijdens het 4x4 rijden en/of kamperen. Naast grote scheppen die je uit verschillende delen kunt samenstellen hebben we ook de welbekende handige en compacte klapschepjes.
 

Merken schoppen bij 4x4life

Bij ons koop je scheppen van hoogstaande kwaliteit die gegarandeerd voldoen aan jouw eisen. Betrouwbare scheppen die wij in ons assortiment hebben, zijn die van Mean Mother. Zo verkopen we de klapschop die heel eenvoudig is op te bergen in een foedraal. Deze schep is speciaal gemaakt voor de harde gronden en is kwalitatief hoogwaardig. Ingeklapt is hij maar 24 cm lang dus hij past makkelijk in een rugzak of koffer. De recovery schep is haast onmisbaar op iedere 4x4.
Bij ons kun je ook een 3-delige schep kopen die je moeiteloos in lengtes kunt aanpassen. Deze schep is supersterk door de steel van kunststof die met metaal is versterkt. Tevens heeft de schep een blad van carbon staal. De rubberen handgrepen maken het prettig om de schop vast te houden. Een van onze andere scheppen is de Bushranger Diggar. De Bushranger Diggar kun je makkelijk overal ter wereld gebruiken. Deze schep heeft onder andere een verlengsteel en los handvat. Eenzelfde soort hebben we ook van Mean Mother. Neem dus een kijkje in ons assortiment schoppen voor het model dat bij jou past.
 

Reisspullen kopen bij 4x4 life

Behalve scheppen kopen van hoogwaardige kwaliteit kun je jouw gehele 4x4 uitrusting kopen bij 4x4 life. Wij hebben in ons assortiment ook alle andere benodigde producten voor jouw 4x4 avontuur. Bekijk bijvoorbeeld ook onze luifels, emergency ventielen of touwen. Omdat we snappen dat je houdt van avontuur, kun je op onze website ook informatie vinden over 4x4 evenementen en offroad terreinen.